De trein is een ideaal vervoersmiddel om snel en eenvoudig naar Engeland te reizen. Binnen enkele uren staat u in het centrum van Londen zonder lange wachttijden op een luchthaven. De Eurostar brengt u zelfs binnen 4:30 uur van Amsterdam CS naar het Centrum van Londen. De terugreis is zelfs maar 3:40 uur. U kunt online uw treinkaartjes reserveren bij bijvoorbeeld NS Internationaal. Op die manier weet u zeker dat u een plaats heeft in de razendsnelle Eurostar.

Treinkaartjes Londen

Trein naar Londen

Klik nu hier en boek een treinkaartje naar bijvoorbeeld Londen.

Hotels in Londen

Wanneer je een treinkaartje naar Londen hebt gereserveerd wil je natuurlijk ook overnachten in een heerlijk hotel. Na een dagje winkelen, een bezoek aan een voetbalwedstrijd of enkele musea dan wil je niets anders dan heerlijk tot rust komen in een goed hotel.

Vul hieronder de gewenste gegevens in en boek uw hotel veilig en vertrouwd bij Booking.com:Booking.com

Vliegtickets naar Londen

Het kan zijn dat u toch liever niet met de trein naar Londen wilt gaan. In dat geval dan kunt u op de onderstaande links naar voordelige vliegtickets zoeken.

Voetbalwedstrijd bezoeken

1 Comment

  1. De Eurostar naar Londen genomen. Dat vind ik nu echt een voordeel. Bij mijn reis ging alles volgens plan en uitstappen in het centrum is echt ideaal.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*