De trein is een ideaal vervoersmiddel om naar Antwerpen te reizen. U heeft amper een aanbieding of actie nodig om toch voordelig binnen korte tijd in het centrum van de stad te zijn. De Thalys of de Intercity Brussel brengt u comfortabel en snel, precies waar u wilt zijn, in hartje Antwerpen!

Reizen met de trein is ideaal. Zo kom je aan in het hartje van de stad, lekkere zitplaatsen en geen torenhoge parkeerkosten. Je kunt direct instappen zonder lange inchecktijden of andere vertragende ongemakkelijkheden.

Treinkaartje Antwerpen Retour

Wanneer u naar Antwerpen gaat kunt u een treinkaartje kopen voor de Thalys of de Intercity Brussel. De Thalys brengt u sneller naar Antwerpen maar de Intercity Brussel is goedkoper. De vraag is dus wat u wilt? De prijzen schelen niet heel veel maar als u wat extra tijd heeft dan zijn de eerste euro alweer snel verdiend voor een lekker kopje koffie. Met de Thalys staat u vanaf €29,- enkele reis in Antwerpen en de minimale prijs van de Intercity Brussel is €20,- enkele reis en afhankelijk waar u de tickets gaat reserveren.

Treinkaartjes Antwerpen

Een treinkaartje naar Antwerpen koopt u eenvoudig online. In de meeste gevallen betaald u geen reserveringskosten afhankelijk bij wie u boekt. Klik hier voor alle prijzen, informatie en voorwaarden.

Amsterdam en Rotterdam

In beide gevallen rijdt u direct naar Antwerpen zonder overstappen. In de onderstaande tabel kunt u de richttijden vinden met de reistijden naar Antwerpen.

Reistijd Thalys Reistijd Intercity
Amsterdam 1:15 uur 1:50 uur
Schiphol 0:56 uur 1:35 uur
Rotterdam 0:32 uur 1:05 uur
Breda 0:33 uur

Waar ligt het centraal station van Antwerpen?

Het Centraal Station van Antwerpen ligt in het centrum direct naast de dierentuin. Op de onderstaande kaart van Google Maps kun je precies zien waar het station ligt.

Kaart en route naar het Centraal Station van Antwerpen in Google Maps, klik hier.

Hotel Antwerpen

Mogelijk gaat u niet in één keer op en neer naar Antwerpen en blijft u een nachtje of een heel weekend. In dat geval bent u misschien op zoek naar een fijn hotel. Breng hiervoor een bezoek aan iLoveStedentrips.nl:

I Love Stedentrips - Goedkope stedentrips

2 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*