NS International: 4 Miljoen internationale treinkaartjes in 2019!

Treinkaartjes aanbieding Treinkaartjes internationaal Treinreizen
Thalys in Disneyland Parijs thema

Het afgelopen jaar werden er vier miljoen treinreizigers de grens overgebracht, een absoluut record! “Steeds meer reizigers weten de trein te vinden als comfortabele en duurzame manier van reizen”, aldus Heike Luiten, directeur NS International.

Treinkaartjes internationaal

Reizen tot 700 km

NS International wil komend jaar het aanbod van internationale treinen uitbreiden. Afgelopen jaar werd het aanbod groter met een derde dagelijkse Eurostar, een direct Thalys naar Disneyland Parijs (Marne-la-Vallée) en een kortere reistijd naar Brussel. De grootste groei maakte de directe Thalys naar Disneyland Parijs door met een stijging van ruim 587%! Andere mooie stijgers waren Brugge (+22%), Brussel Airport (+22%), Berlijn (+20%), Dusseldorf (+15%) en Brussel (+14%).

Bestemmingen verder weg

Opvallend was dat ook de bestemming verder weg duidelijk in de lift zitten. Het aantal reizigers dat met de trein naar bestemmingen als Barcelona, Milaan en Bordeaux ging stegen tientallen procenten.

Ambities 2020

Ook voor 2020 heet Luiten hoge verwachtingen. Zo moet er vier keer per dag een rechtstreekse Eurostar tussen Amsterdam en Londen komen waarmee jaarlijks 1,3 miljoen mensen met de trein naar Londen gebracht kunnen worden. “Aan het eind van het jaar is Nederland weer aangesloten op het Europese netwerk van nachttreinen, met elke nacht een slaaptrein naar München, Innsbruck en Wenen”, aldus Luiten.

Wil je zelf genieten van de voordelen van internationale treinreizen? Geen inchecktijden, direct afgezet worden in het centrum en voldoende beenruimte? Kijk dan op de website van NS International! De treinkaartjes zijn snel gereserveerd!

Foto: ©123Treinkaartjes.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*