Trein naar Parijs

Wanneer je naar Parijs wilt heb je diverse opties. Je kunt met het vliegtuig of de auto maar heeft u weleens aan de trein gedacht? Met de trein kunt u ontspannen op reis en binnen enkele uren sta je in het centrum van Parijs.

Treintickets kunt u betrouwbaar online reserveren bij NS Internationaal of OUI.SNCF.

NS Internationaal

Treinkaartjes naar Frankrijk Parijs

OUI.SNCF

U kunt er ook voor kiezen om uw treinkaartjes te bestellen bij OUI.SNCF, de specialist in Europese hogesnelheidstreinen.

Hotels in Parijs

Wanneer u de hele dag op pad bent geweest dan wilt u natuurlijk ook een heerlijke overnachting in het romantische Parijs. Vul hieronder de ontbrekende gegevens in en boek via Booking.com veilig en vertrouwd uw hotel in Parijs naar keuze:Booking.com

Vliegtickets Parijs

Het kan zijn dat u toch liever niet met de trein naar Parijs wilt gaan. Mogelijk is de trein naar Parijs al vol. In dat geval dan kunt u op de onderstaande link(s) naar voordelige vliegtickets zoeken.

Bezienswaardigheden

Parijs is een prachtige stad! De tientallen bezienswaardigheden zorgen ervoor dat je je geen moment zult vervelen! Het loont soms de moeite om vooraf al tickets voor uitstapjes en excursies te reserveren. Klik op de link(s) hieronder om het aanbod te bekijken:

Voetbalwedstrijd PSG