Kruidvat treinkaartjes: enkele reis e-ticket voor €12,50

Kruidvat goedkope treinkaartjes

Er zijn weer treinkaartjes met korting te koop! Dit keer per weer bij Kruidvat maar net iets anders dan “normaal”. Je koop nu een enkele reis voor €12,50 en eventueel nog met extra korting in de winkel. 

Kruidvat treinkaartje

Je kunt nu extra voordelig een enkele reis maken. Ideaal als je ergens heen wilt en niet dezelfde dag terug, want dan koop je er gewoon twee. De prijs van één enkeltje is €12,50 en met Kruidvat punten nog voordeliger. De kaartjes zijn geldig vanaf 27 mei 2019 tot en met 30 juni 2019. Je kan doordeweeks gebruik maken van alle treinvervoerders in Nederland vanaf 9:00 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen mag je gehele dag reizen. Klik hier voor meer informatie of om de kaartjes direct te kopen.

Kruidvat Treinkaartjes

Extra korting

Wanneer je punten spaart bij Kruidvat dan krijg extra korting. Wanneer je in de winkel 200 punten inlevert betaal je €10,50 per treinkaartje. Deze extra korting is alleen geldig in de winkel, niet in de webwinkel van Kruidvat.

Weetjes

 • Prijs: €12,50
 • Enkele reis, 2de klas.
 • Reizen 9:00 uur (ma t/m vrij)
 • Gebruiken t/m 30 juni 2019
 • Niet geldig in Thalys en Eurostar
 • Toeslag nodig voor ICE en Intercity Direct
 • Betreft een E-Ticket
 • Zolang de voorraad strekt
 • Meer informatie

Review

Wat vind jij van deze actie van Kruidvat? Heb je de kaartjes gekocht? Laat hieronder je beoordeling met reactie achter.

[yasr_pro_average_comments_ratings size=”medium”]

[yasr_pro_comments_ratings_progressbars]

 

Actie verlopen? Klik -> Kruidvat treinkaartjesRecente acties met goedkope treinkaartjes.

Blijf op de hoogte! Geef je nu op voor onze GRATIS berichtendienst en ontvang de laatste aanbiedingen eenvoudig in je mailbox! Klik hier.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. 123Treinkaartjes stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Treinkaartjes aanbieding Treinkaartjes internationaal Treinreizen

1 Comment

 1. Sorry maar dit Is ècht een waardeloze actie, wij gaan altijd met z’n drieën dagje Groningen aan deze actie heb ik helemaal niks enkeltje kost me maar twee euro meer dan jullie kaartjes
  De vorige acties waren super en haalde ze altijd snel op nu moet ik mijn kinderen teleur stellen dat we nog niet naar Groningen kunnen en nee de andere acties zijn gewoonweg te duur
  19.50 voor een dag kaart X3
  Anders ben ik 42 euro kwijt met z’n drieën voor een hele dag ik zou gek zijn als ik weet dat dit gewoon kan en dan 60 euro neer moeten tellen
  Sorry maar deze actie kan ik niet verkroppen

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*