Spaar nu bij de HEMA voor 25 euro korting op een NS Superdalticket en betaal €15,50 (+25 punten)

Spaar nu bij HEMA voor korting op een NS Superdalticket voor €15,50 + 25 HEMA spaarpunten. De couponcode is geldig tot en met 10 juni 2019.

NS Superdalticket

Met dit NS Superdalticket van HEMA kan je de hele week na 11:00 uur reizen, dus ook in de avondspits. Je kunt Superdalticket gebruiken tot en met 10 juni 2019 en is alleen geldig in de 2e klas.

Je mag reizen met  trein van NS, Arriva, Blauwnet, Breng, Connexxion, Keolis Nederland en R-net. Het ticket is niet geldig in trein van Thalys en Eurostar. Voor de Intercity Direct en ICE-International moet je vooraf een toeslag betalen.

Bekijk over alle voorwaarden de website van HEMA. Je kan hier ook terecht om de tickets direct te bestellen.

HEMA Spaarpunten

Om de korting te krijgen moet je 25 punten inleveren vanuit je HEMA-account Een account aanmaken kan op de website van HEMA, mocht je nog geen punten genoeg hebben dan kan je ook eerst de punten verdienen. Dit doe je door producten van de website te kopen. Voor elke euro die je uitgeeft krijgt je 1 punt. Dus nog geen account en/of punten, koop eerst minimaal iets van 25€ en verdien je punten. Lees hier meer over het HEMA spaarprogramma. Punten kan je ook verdienen in de winkels van HEMA.

Heb je wel een account? Dan log je eerst in op je account en koop je een voucher en deze activeer je. Na activatie ontvang je een email met een kortingscode welke je weer op de website van HEMA moet gebruiken zodat je korting krijgt bij het aanschaffen van de tickets.

Reviews

Heel graag horen wij wat je van deze actie vindt. Graag je beoordeling via de onderstaande reacties.

[yasr_pro_average_comments_ratings size=”medium”]

[yasr_pro_comments_ratings_progressbars]

 

Actie verlopen? Klik -> HEMA treinkaartjesRecente acties met goedkope treinkaartjes.

Blijf op de hoogte! Geef je nu op voor onze GRATIS berichtendienst en ontvang de laatste aanbiedingen eenvoudig in je mailbox! Klik hier.

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. 123Treinkaartjes stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Treinkaartjes aanbieding Treinkaartjes internationaal Treinreizen
Over Guido Damsteeg 26 Artikelen
Hi! Ik ben Guido (43) dol op reizen, fotograferen en vermaak me vele uren per dag op (mobiel)internet. Ik ben de eigenaar en beheerder van 123treinkaartjes.nl en iLoveStedentrips.nl.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*