Weekendje weg met de trein

Trein op Amsterdam Centraal

Wil je er even lekker tussenuit in eigen land? Ga dan eens een weekendje weg met det trein. Je kunt er tegenwoordig, zeer voordelig, met de trein op uit in eigen land. Diverse websites hebben hoge combinatiekortingen voor een hotelovernachting met een treinkaartje. Boek bijvoorbeeld bij NS International of Prijsvrij een leuk weekendje weg..

NS International

NS International weekendje weg

NS Internationaal biedt vele leuke weekendje weg met de trein aan. Via de website kunt u leuke aanbiedingen vinden naar mooie steden dichtbij en verder weg. Tevens heeft NS International soms ook leuke pakketreizen waarbij je niet alleen een goedkoop treinkaartje kan bestellen maar een Trein & Hotel arrangement. Klik hier voor de weekendjes weg bij NS Internationaal en hier voor de Trein & Hotel arrangementen.

Prijsvrij

Prijsvrij weekendje weg met de trein

Prijsvrij.nl is een website die ernaar streeft om de goedkoopste te zijn. Je kunt vele aanbiedingen vinden op de site. Wanneer je links in het menu, bij de zoekopties, het vervoerstype op “trein” zet, dan krijgt u meestal fraaie aanbiedingen. Klik hier voor een zoekoverzicht voor weekendjes weg met de trein.

HEMA

De HEMA is niet 1,2,3, een webwinkel waar je aan denkt als je aan een stedentrip met de trein denkt maar vergis je niet. Wanneer je wilt vertrekken tussen 19 maart 2018 en 31 augustus 2018 kun je voor slechts €109,- een hotelovernachting voor twee personen boeken in één van de twintig geselecteerde hotels. Dit is dan tevens twee treinkaartjes en een overheerlijk ontbijt. Klik hier om te boeken of voor informatie of de voorwaarden

Spoordeelwinkel

Een logischere plek voor treinkaartjes is uiteraard de Spoordeelwinkel van de NS. Hoewel je misschien alleen denkt aan treinkaartjes kun hier ook hotelovernachtingen boeken. Een hotelovernachting met treinkaartje kost je hier €49,- per persoon. Hiervoor heb je dan een overnachting met ontbijt en een treinkaartje.

Treinkaartjes aanbieding Treinkaartjes internationaal Treinreizen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*