Weekendje weg met de trein

Advertentie

Wil je er even lekker tussenuit in eigen land? Ga dan eens een weekendje weg met det trein. Je kunt er tegenwoordig, zeer voordelig, met de trein op uit in eigen land. Diverse websites hebben hoge combinatiekortingen voor een hotelovernachting met een treinkaartje. Boek bijvoorbeeld bij de HEMA een weekendje weg met de trein, bij Weekendjeweg.nl of via de Spoordeelwinkel van de NS.

HEMA

De HEMA is niet 1,2,3, een webwinkel waar je aan denkt als je aan een stedentrip met de trein denkt maar vergis je niet. Wanneer je wilt vertrekken tussen 19 maart 2018 en 31 augustus 2018 kun je voor slechts €109,- een hotelovernachting voor twee personen boeken in één van de twintig geselecteerde hotels. Dit is dan tevens twee treinkaartjes en een overheerlijk ontbijt. Klik hier om te boeken of voor informatie of de voorwaarden.

Weekendjeweg.nl

Naast een outsider als de HEMA kun je ook op diverse voordelige websites weekendjes weg boeken. Een van die sites is bijvoorbeeld Weekendjeweg.nl waar je naast treinarrangementen ook andere uitjes kunt vinden. Een treinarrangement boek je al voor €119,- waarbij je een hotelovernachting voor twee personen krijgt met ontbijt. Tevens ontvangt u voor dit bedrag 2 treintickets naar de stad van je keuze. Klik hier om te boeken of voor meer informatie of de voorwaarden.

Spoordeelwinkel

Een logischere plek voor treinkaartjes is uiteraard de Spoordeelwinkel van de NS. Hoewel je misschien alleen denkt aan treinkaartjes kun hier ook hotelovernachtingen boeken. Een hotelovernachting met treinkaartje kost je hier €49,- per persoon. Hiervoor heb je dan een overnachting met ontbijt en een treinkaartje.

Advertentie

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Add your own review

Rating

*