Waar koop jij je treinkaartjes aanbieding het liefst?

Trein op Amsterdam Centraal

Regelmatig zijn er diverse winkels waar je treinkaartjes in de aanbieding kan vinden. De kaarten, vaak voor de voordeeluren, zijn regelmatig goedkoop te verkrijgen bij o.a. Albert Heijn, Kruidvat, Primera, Etos, Hema en Spoordeelwinkel. Andere winkels als Jumbo en Blokker hebben dit in het verleden ook regelmatig gedaan.

Treinkaartjes aanbieding

De kaarten voor de voordeeluren zijn er in diverse varianten. Zo is het mogelijk om een goedkope dagretour te kopen naar een stad van je keuze of de stad ligt alvast vanwege een evenement waarvoor je het kaartje koopt. Er zijn ook diverse actie waarbij je een kopje koffie, flesje water, een pizza of iets anders bij de dagretour krijgt. Tot slot zijn er ook aanbiedingen met stapelkortingen. Hierbij worden de kaartjes goedkoper naar mate je er meer koopt. Klik hier voor de laatste aanbiedingen.

Waar koop je treinkaartjes in de aanbieding?

Zoals eerder gezegd kan je regelmatig treinkaartjes in de aanbieding vinden. In het verleden zijn ze te koop geweest bij Albert Heijn, Kruidvat, Primera, Etos, Hema, Spoordeelwinkel, Jumbo en Blokker.

Welke actie vind jij het beste?

Ik ben erg benieuwd waar jij de aanbiedingen het liefste koopt. Hieronder vind je een poll maar graag ook je mening via de onderstaande reactie.

[poll id=”2″]

Er is altijd wel een aanbieding te vinden. Klik hier voor de laatste aanbiedingen.

Foto: ©123Treinkaartjes.nl

Treinkaartjes aanbieding Treinkaartjes internationaal Treinreizen
Over Guido Damsteeg 26 Artikelen
Hi! Ik ben Guido (43) dol op reizen, fotograferen en vermaak me vele uren per dag op (mobiel)internet. Ik ben de eigenaar en beheerder van 123treinkaartjes.nl en iLoveStedentrips.nl.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*