Vanaf vandaag met Thalys rechtstreeks naar Disneyland Parijs

Thalys in Disneyland Parijs thema (Spiderman)

Vandaag vertrok om 7:15 uur de eerste rechtstreekse Thalys naar Disneyland Parijs. Een volledig in Disneythema bestickerde trein vetrok met de eerste bezoekers vanuit Amsterdam, met tussenstop in Rotterdam, naar station Marne-la-Vallée.

Trein naar Disneyland Parijs

Twee keer per dag rijdt er een rechtstreekse Thalys van en naar de voordeur van Disneyland Parijs. Thalys in Disneyland Parijs themaHiermee sluit Thalys helemaal aan bij de stijgende wens om duurzaam te reizen binnen Europa op de kortere afstanden (tot 700km).

Vanuit Amsterdam vertrekt de eerste trein om 7:15 uur en na circa 3:40 uur wordt je voor de deur van de Disneyparken afgezet.

De treinkaarten zijn via NS International te koop vanaf 35 euro enkele reis. De tarieven voor de comfort en premium klasse liggen een stuk hoger.

Kaarten Disneyland Parijs

Je wilt natuurlijk geen kostbare tijd verspillen bij de ingang van het park, in een lange rij bij de kaartverkoop. Koop je entreekaarten eenvoudig online via de website van Disneyland! Wanneer je langer dan één dag naar de parken wilt kan je hier tevens meteen een verblijf reserveren.

Opening directe Thalys naar Disneyland Parijs

Beoordeling Thalys naar Disneyland Parijs

[yasr_pro_average_comments_ratings size=”medium”]

[yasr_pro_comments_ratings_progressbars]

 

Foto’s: iLoveStedentrips

Treinkaartjes aanbieding Treinkaartjes internationaal Treinreizen
Over Guido Damsteeg 26 Artikelen
Hi! Ik ben Guido (43) dol op reizen, fotograferen en vermaak me vele uren per dag op (mobiel)internet. Ik ben de eigenaar en beheerder van 123treinkaartjes.nl en iLoveStedentrips.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*