Valentijnsdag: samen met de trein naar Parijs

Valentijnsdag: met de trein naar Parijs

Donderdag is het weer Valentijnsdag! De dag van de liefde is een ideaal moment om jouw grote liefde te verrassen met een geweldig cadeau. Ga samen op reis naar Parijs, de stad van de liefde.

Valentijnsdag cadeau idee

Valentijnsdag is op 14 februari en dat valt dit jaar op een donderdag, perfect voor een lang weekend Parijs. Je kan jouw Valentijn verrassen met een vertrek naar Parijs op donderdag en anders kan je hem of haar natuurlijk het cadeau op deze dag geven en op een later tijdsstip vertrekken. Mocht je op een later tijdsstip vertrekken dan is het erg leuk om op Valentijnsdag een reisgids van Parijs te geven met een lief berichtje erin.

Trein naar Parijs

De trein is perfect om snel en ontspannen naar Parijs te reizen. Wanneer je met het vliegtuig naar Parijs gaat veel kostbare tijd op aan wachten en veiligheidscontroles. Wanneer je met de trein naar Parijs gaat dan sta je tegenwoordig al binnen 3:30 uur in Parijs en je kunt ook nog eens met voldoende beenruimte samen gezellig zitten genieten van elkaar. Je kunt bij NS International je treinkaartjes naar Parijs kopen vanaf €35,- al zijn de tarieven voor donderdag 14 februari een stukje hoger.

Wanneer je liever een complete reis naar Parijs maakt met hotelovernachtingen dan kan je vast een mooie aanbieding vinden bij D-Reizen of Tui.nl. Wanneer je bij de laatste een stedentrip voor 13 februari 2019 boekt krijg je een gratis stadswandeling met privé gids cadeau.

 

Treinkaartjes aanbieding Treinkaartjes internationaal Treinreizen
Over Guido Damsteeg 26 Artikelen
Hi! Ik ben Guido (43) dol op reizen, fotograferen en vermaak me vele uren per dag op (mobiel)internet. Ik ben de eigenaar en beheerder van 123treinkaartjes.nl en iLoveStedentrips.nl.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*