NS Zomertoer 2019 samen met de trein voor maar €16,- p/p

NS Zomertoer 2019

De eerste mooie weken met zonnig weer zijn voorbij en inmiddels zijn ook de eerste zomervakanties begonnen. Na de Wintertoer en de Lentetoer is het nu dan ook tijd voor de NS Zomertoer 2019.

NS Zomertoer 2019

In de Spoordeelwinkel kan je tot en met 1 september de voordelige NS Zomertoer kopen. Hiermee koop je twee treinkaartjes voor slechts €32,-. Hiermee kun je samen op pad naar een station van jullie keuze. Lekker samen winkelen, een museum bezoeken of een mooie stad bezoeken, het zouden zomaar een paar leuke uitjes voor jullie kunnen zijn.

Het treinkaartje kost je dus 16 euro per stuk en brengt jullie samen naar ieder station. Je dient de kaartjes wel tegelijk te kopen en ook samen te reizen. De NS Zomertoer is dus een geweldige actie voor een uitje met je vader of moeder, vriend of vriendin, broer of zus maar elke andere reispartner is natuurlijk prima! Met de zomer op komst en misschien wel enkele vrije dagen in het verschiet is dit het moment om de treinkaartjes te bestellen.

Je kan deze treinkaartjes kopen tot en met 1 september 2019 en ze zijn te gebruiken tot en met 30 september 2019. Je mag van maandag tot en met vrijdag reizen na 9:00 uur en in het weekend de hele dag. Wanneer je gaat bestellen dien je aan te geven vanaf wel station je wilt vertrekken en naar welk station je wilt gaan reizen. Je geeft tevens je naam op en die van je reispartner.

NS Zomertoer

1e Klasse

Wanneer je tijdens je dagje uit van iet smeer comfort wil genieten kan je er ook voor kiezen om je Zomertoer te upgraden naar 1e klasse. Je betaalt in dat geval slechts 8 euro meer, geen 32 euro maar 40 euro.

Weetjes

Goed om vooraf te weten.

  • Zomertoer 2e klasse: €32,-
  • Zomertoer 1e klasse: €40,-
  • Kopen t/m 1 september 2019
  • Geldig t/m 30 september 2019
  • Reizen na 9:00 uur (ma t/m vr)
  • Weekend hele dag gelding
  • Verplicht samen reizen
  • Klik hier voor alle voorwaarden

Review NS Zomertoer

Wat vind jij van de NS Zomertoer? Graag ontvangen wij jouw beoordeling via een onderstaan reactie.

[yasr_pro_average_comments_ratings size=”medium”]

[yasr_pro_comments_ratings_progressbars]

 

Actie verlopen? Klik -> Meer Zomertoer –  Recente acties met goedkope treinkaartjes.

Blijf op de hoogte! Geef je nu op voor onze GRATIS berichtendienst en ontvang de laatste aanbiedingen eenvoudig in je mailbox! Klik hier.

Foto’s: ©NS Beeldbank

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. 123Treinkaartjes stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Treinkaartjes aanbieding Treinkaartjes internationaal Treinreizen
Over Guido Damsteeg 26 Artikelen
Hi! Ik ben Guido (43) dol op reizen, fotograferen en vermaak me vele uren per dag op (mobiel)internet. Ik ben de eigenaar en beheerder van 123treinkaartjes.nl en iLoveStedentrips.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*