NS Treinpakkers voor leuke uitjes en kortingen

NS Wintertour 2018

De NS pakt weer uit met diverse voordelige aanbiedingen icm treinkaartjes onder de naam Treinpakkers. Naast leuke uitjes door heel Nederland kunt u ook de NS Wintertoer of Meereisretour aanschaffen.

Leuke uitjes met de trein incl. entree

Tussen de Treinpakkers van de NS zitten enkele leuke uitjes. Zo kunt u voordelig het Amsterdam Light Festival bezoeken maar ook het Ijsbeelden Festival in Zwolle of het Winter Station Spoorweg museum. Wanneer u liever gaat kerstshoppen dan kan dat in Maastricht, Valkenburg of bij de Designer Outlet in Roermond.

Kerstcircus Ahoy met de trein

Heb je altijd al eens het Kerstcircus in Ahoy willen bezoeken, dan is dit je kans. Voor slechts €32,- voor volwassen en €20,- voor kinderen ontvangt u een dagretour naar Rotterdam en een entreeticket voor de voorstelling.

Winter Efteling met de trein

Wanneer u de Efteling in winterse sferen wilt proeven dan kunt u voor €41 naar de Winter Efteling. U ontvangt een dagretour naar Breda, Den Bosch of Tilburg (incl. busvervoer) en een entreeticket voor de Winter Efteling.

Meereisretour

Naast de leuke uitjes en de NS Wintertoer is er ook een mogelijkheid om een Meereisretour aan te schaffen. Kort gezegd houdt deze actie in dat u voordelig (€7,95) met iemand mee kunt reizen die voor het traject betaald. De actie is dus niet geldig icm andere aanbiedingen en acties. Klik hier voor meer informatie over de Meereisretour van de NS of om hem direct aan te schaffen.

NS Treinpakkers kopen

Mocht u één of meer van de bovenstaande uitjes willen kopen dan kunt u de website van de Treinpakkers bezoeken. Klik hier voor alle aanbiedingen van de NS.

Beoordeling Treinpakkers

Hoe beoordeelt u de Treinpakkers van de NS? Graag uw reviews via de onderstaande reacties. Welke Treinpakker heeft u gekocht en hoe is deze bevallen?

[yasr_pro_average_comments_ratings size=”medium”]

[yasr_pro_comments_ratings_progressbars]

Actie verlopen? Klik -> NS SpoordeelwinkelRecente acties met goedkope treinkaartjes.

Blijf op de hoogte! Geef je nu op voor onze GRATIS berichtendienst en ontvang de laatste aanbiedingen eenvoudig in je mailbox! Klik hier.

Treinkaartjes aanbieding Treinkaartjes internationaal Treinreizen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*