NS gaat verkoop treinkaartjes deels vrijgegeven

Trein op Amsterdam Centraal

NS gaat als eerste vervoerder in Europa een deel van de verkoop van treinkaartjes aan anderen overlaten, bericht het FD. Bedrijven als hotelexploitanten, leasemaatschappijen en touroperators krijgen de mogelijkheid om treinkaartjes te gaan verkopen.

Treinkilometers

De NS is op dit moment met diverse bedrijven in onderhandeling over “Treinkilometers”. Dit houdt in dat bedrijven op grote schaal kilometers kunnen inkopen bij de NS. Van deze kilometers mogen zij zelf bepalen wat de prijs van een ticket of abonnement moet gaan worden. Als voorbeeld wordt gegeven dat een leaserijder dan ook met zijn tankpas in de trein kan stappen.

De NS hoopt op deze manier meer mensen de trein in te krijgen. Gebruikers kunnen op deze manier flexibeler reizen en vaker hun manier van reizen afwisselen.

Goedkope treinkaartjes

Op dit moment konden goedkope treinkaartje gekocht worden bij bijvoorbeeld de HEMA, Albert Heijn of Kruidvat. Deze treinkaartjes konden alleen worden verkocht onder de voorwaarden van de NS en de bedrijven hadden hierover verder weinig in te brengen.

Foto: ©123Treinkaartjes

Treinkaartjes aanbieding Treinkaartjes internationaal Treinreizen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*