NS Feestdagenretour goedkoop en comfortabel op familiebezoek!

NS Feestdagenretour 2018

De NS komt deze feestdagen met de Feestdagenretour. Nu dus extra voordelig en comfortabel met de NS op familiebezoek komende feestdagen.

UPDATE: De NS heeft laten weten dat er geen Feestdagenretour zal zijn in 2019. Er is wel een andere actie waarmee je een dagretour kan kopen voor 19 euro. Klik hiervoor op de onderstaande links.

Feestdagenretour

Met de NS Feestdagenretour reis je voor slechts 19 euro eerste klas. Wanneer je dezelfde dag wilt reizen dan kan je een retour kopen naar het station van je keuze. Wil je een nachtje blijven bij je familie dan koop je voor 19 euro ook twee enkeltjes zodat je de ene dag kan vertrekken en de volgende dag terug kan.

De treinkaartjes zijn geldig vanaf 22 december tot en met 1 januari 2019. Met de treinkaartjes kan je van maandag tot en met vrijdag vanaf 09:00 uur reizen. In het weekend kan je de hele dag op pad. Ook de op de feestdagen, 25, 26 en 31 december hoeft je niet tot 9:00 te wachten. Op deze dagen is je treinkaartje de hele dag geldig. Dit zelfde geldt ook voor 1 januari 2019, je kunt dan ook de hele dag de trein nemen.

De actie is niet geldig in de Thalys en Eurostar. Voor de Intercity direct of ICE is een extra toeslag verplicht.

Bestellen

Je kunt de feestdagenretour alleen online bestellen. Het betreft hier een e-ticket waarbij je bij het bestellen je naam en vertrekkende station dient op te geven.

Beoordeling Feestdagenretour

Hoe beoordeelt u de Feestdagen van de NS? Graag uw review via de onderstaande reacties.

[yasr_pro_average_comments_ratings size=”medium”]

[yasr_pro_comments_ratings_progressbars]

 

Actie verlopen? Klik -> Recente acties met goedkope treinkaartjes.

Blijf op de hoogte! Geef je nu op voor onze GRATIS berichtendienst en ontvang de laatste aanbiedingen eenvoudig in je mailbox! Klik hier.

Treinkaartjes aanbieding Treinkaartjes internationaal Treinreizen

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*