NS Dagretour incl koffie of thee bij Doppio voor €19,-

Goedkope treinkaartjes NS Dagretour

In de Spoordeelwinkel van de NS pakken ze deze winter uit met een actie waarbij je in de daluren kunt reizen voor 19 euro inclusief een kop thee of koffie met een Cannoli.

De dagretour is te koop tot en met 28 februari 2019 en geldig tot en met 31 maart 2019. De treinkaartjes zijn op werkdagen te gebruiken na 9:00 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen de gehele dag. Je kunt reizen naar een station van je keuze.

Bij aanschaf van deze actie ontvang je een voucher welke je kunt inleveren bij één van de Doppio vestigingen. Let op, deze voucher is alleen geldig op de dag dat je reist.

Klik hier om deze goedkope treinkaartjes te bestellen bij de Spoordeelwinkel. U kunt daar ook terecht voor de complete voorwaarden.

Hoe beoordeelt u deze aanbieding?

Graag horen wij, onderaan via de reacties, uw mening over deze actie van de NS ism Doppio.

[yasr_pro_average_comments_ratings size=”medium”]

 

[yasr_pro_comments_ratings_progressbars]

 

Actie verlopen? Klik -> Spoordeelwinkel treinkaartjesRecente acties met goedkope treinkaartjes.

Blijf op de hoogte! Geef je nu op voor onze GRATIS berichtendienst en ontvang de laatste aanbiedingen eenvoudig in je mailbox! Klik hier.

Treinkaartjes aanbieding Treinkaartjes internationaal Treinreizen

4 Comments

  1. Waarom noemen jullie dit een dagkaart, terwijl het dus geen dagkaart blijkt te zijn ? waardeloze aktie die dagretouren. Je bent verplicht om de hele dag op 1 plek te blijven. Dat heet toch dagretour ?

    • Dank voor uw reactie! We hebben de titel inmiddels aangepast. De tekst was gelukkig wel duidelijk dat het om een dagretour ging.

  2. Doppio is niet in elke stad te vinden en ook heel ver van de station. Dat is niet handig. Het cafeetje moet ergens bij station zijn anders heeft het geen zin.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*