Met de trein voordelig naar de vakantiebeurs 2019 in Utrecht

Met de trein naar de vakantiebeurs 2019

Komende week start de Vakantiebeurs 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. Vier dagen lang kan je hier van alles vinden op het gebied van vakanties. Naast informatie kun je ook alvast helemaal in de stemming komen met bijpassend entertainment en delicatessen bij de verschillende foodtrucks.

Vakantiebeurs 2020

Dit jaar wordt er ook weer een vakantiebeurs georganiseerd. De vakantiebeurs zal worden gehouden van 16 januari 2020 tot en met 19 januari 2020. In de Spoordeelwinkel van de NS kan je ook voor deze editie weer een combinatiekaartje kopen, nu voor €28,-. Klik hier voor de vakantiebeurs 2020.

Trein naar de vakantiebeurs

In de Spoordeelwinkel van de NS is tot en met 13 januari een dagretour naar Utrecht CS inclusief entree te koop voor €27,-. De dagretour met entree is tevens geldig tot en met de laatste dag van de pers op 13 januari.

Treinkaartje kopen

Wanneer je op dit moment bezig bent met jezelf oriënteren voor een korte of lange reis, breng dan eens een bezoek aan I Love Stedentrips. Hier vind je alles over hotels, vliegticketspakketreizen, of handige links voor als je nog iets nodig hebt voor op reis.

I Love Stedentrips - Voor de beste stedentrip aanbiedingen

Vakantiebeurs 2019

De Vakantiebeurs wordt van 10 januari 2019 t/m 13 januari 2019 gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht op slechts 10 minuten wandelen vanaf het station Utrecht CS.

Openingtijden:

  • donderdag 10 januari:     10.00 – 17.30 uur
  • vrijdag 11 januari:            10.00 – 17.30 uur
  • zaterdag 12 januari:        10.00 – 20.00 uur
  • zondag 13 januari:           10.00 – 17.30 uur

Hoe naar de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht? Voor een kaart en route naar de Jaarbeurs Google Maps, klik hier.

Entree Vakantiebeurs 2019

Wanneer je besluit om op eigen gelegenheid te gaan dan kun je entreekaarten kopen voor bepaalde dagdelen. Dit kan in sommige gevallen goedkoper uitvallen als je later op de dag of alleen in de avonduren wilt gaan. Tevens is er, zoals dat gaat in de reisbranche, een speciale “vroegboekkorting”. Wanneer je online de toegangskaarten koopt dan is dit tot 10 januari goedkoper. Na opening van de beurs zullen de online ticketprijzen stijgen.

Klik hier voor meer informatie over de losse tarieven van de Vakantiebeurs 2019.

Hoe beoordeelt u deze aanbieding?

Graag hoor ik, onderaan via de reacties, je mening over deze actie van de NS ism de Vakantiebeurs 2019.

[yasr_pro_average_comments_ratings size=”medium”]

[yasr_pro_comments_ratings_progressbars]

Actie verlopen? Klik -> Spoordeelwinkel treinkaartjesRecente acties met goedkope treinkaartjes.

Blijf op de hoogte! Geef je nu op voor onze GRATIS berichtendienst en ontvang de laatste aanbiedingen eenvoudig in je mailbox! Klik hier.

Treinkaartjes aanbieding Treinkaartjes internationaal Treinreizen
Over Guido Damsteeg 26 Artikelen
Hi! Ik ben Guido (43) dol op reizen, fotograferen en vermaak me vele uren per dag op (mobiel)internet. Ik ben de eigenaar en beheerder van 123treinkaartjes.nl en iLoveStedentrips.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*