Met de trein naar de keukenhof incl. tickets voor €34,-

Trein naar de Keukenhof

De zon schijnt en het is heerlijk weer! Een prima dag om vooruit te kijken naar het voorjaar. Bij de Spoordeelwinkel van de NS is het ook lente met een mooie actie voor de Keukenhof.

Keukenhof 2019 trein

Via de Spoordeelwinkel van de NS koop je nu voordelig een dagretour voor 34 euro naar de Keukenhof inclusief entree. Je kan de kaarten kopen tot en met 19 mei en de kaarten zijn geldig vanaf 21 maart 2019 tot en met 19 mei. Klik hier voor de tickets in de Spoordeelwinkel. Je gaat met trein naar Leiden, Schiphol, Hoofddorp of Haarlem vanwaar je met de bus verder gaat naar de Keukenhof. Vanaf Leiden Centraal, Schiphol Airport of Hoofddorp rijdt de speciale Keukenhof Express van Arriva. Deze bussen rijden tot 8x per uur in 30 minuten van de stations naar de Keukenhof. Vanaf station Haarlem pak je een reguliere bus naar de Keukenhof.

De site van de Spoorwegwinkel adviseert om te reizen via Leiden Centraal, de bussen zijn minder druk, reis duurt korter en onderweg zijn er minder files.

Keukenhof Openingstijden

De Keukenhof is dagelijks van 8:00 – 19:30 uur geopend van 21 maart 2019 tot en met 19 mei 2019. De Keukenhof is ook geopend op tweede paasdag, Koningsdag en bevrijdingsdag.

Keukenhof adres

Bezoekadres: Stationsweg 166A 2161 AM Lisse

Keukenhof tickets

Actie verlopen? Klik -> Spoordeelwinkel treinkaartjesRecente acties met goedkope treinkaartjes.

Blijf op de hoogte! Geef je nu op voor onze GRATIS berichtendienst en ontvang de laatste aanbiedingen eenvoudig in je mailbox! Klik hier.

Treinkaartjes aanbieding Treinkaartjes internationaal Treinreizen
Over Guido Damsteeg 26 Artikelen
Hi! Ik ben Guido (43) dol op reizen, fotograferen en vermaak me vele uren per dag op (mobiel)internet. Ik ben de eigenaar en beheerder van 123treinkaartjes.nl en iLoveStedentrips.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*