Met de trein naar de Jumbo Racedagen 2019

Jumbo Racedagen Spoordeelwinkel

Op 18 en 19 mei 2019 staat Circuit Zandvoort weer in het teken van de Jumbo Racedagen. Heb jij altijd al Max Verstappen in actie willen zien in zijn Red Bull? Breng dan een bezoek aan de Jumbo Racedagen 2019.

Trein naar de Jumbo racedagen

In de Spoordeel winkel koop je nu eenvoudig, voor 44 euro, een treinkaartje naar Zandvoort samen met je entreevoucher. Je kunt tot en met 19 mei de kaarten kopen maar wel alleen zolang de voorraad strekt. Naast een treinkaartje koop je ook een toegangsvoucher welke je kan inleveren bij Circuit Zandvoort, op de dag dat je reist.

F1-Paddock

De entreevouchers bieden, naast een plekje op de speciale tribune bij de Hans Ernst Bocht, tevens toegang tot de F1-paddock.

Ga naar de Spoordeelwinkel voor meer informatie of om de tickets direct te bestellen. Meer informatie over de Jumbo Racedagen 2019 kun je vinden op de website van Jumbo of op de website van Circuit Zandvoort.

Beoordeling

[yasr_pro_average_comments_ratings size=”medium”]

[yasr_pro_comments_ratings_progressbars]

 

Treinkaartjes aanbieding Treinkaartjes internationaal Treinreizen
Over Guido Damsteeg 26 Artikelen
Hi! Ik ben Guido (43) dol op reizen, fotograferen en vermaak me vele uren per dag op (mobiel)internet. Ik ben de eigenaar en beheerder van 123treinkaartjes.nl en iLoveStedentrips.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*