Kruidvat treinkaartjes actie vanaf €16,50 p/s, meer kopen is meer korting!

Kruidvat treinkaartjes aanbieding

Bij Kruidvat zijn binnenkort weer treinkaartjes te koop. Vanaf 4 februari 2019 tot en met 31 maart 2019 kun je weer heerlijk een dagje met de trein. Wanneer je 1 treinkaartje koopt ben je €16,50 kwijt, bij 2 kaarten kosten ze €15,50 per stuk en als je 3 kaarten koopt kosten ze slechts €14,50 per stuk.

Kruidvat treinkaartjes

De kruidvat treinkaartjes zijn altijd erg in trek. Bij een eerdere enquête op onze website kreeg de actie van Kruidvat al een hoge notering onder alle treinkaartjes aanbiedingen. Het betreft hier een e-ticket waarmee je één dag onbeperkt kan reizen in de daluren. Je koopt de voucher met unieke code in de winkel of op de website van Kruidvat.

Klik hier voor meer informatie, de voorwaarden of om te bestellen.

Kruidvat Treinkaartjes aanbieding

Kruidvat treinkaartjes review

Ondanks dat wij weten dat jullie enthousiast zijn over de Kruidvat treinkaartjes horen wij toch graag uw mening, via onderstaande reacties, over deze actie.

[yasr_pro_average_comments_ratings size=”medium”]

[yasr_pro_comments_ratings_progressbars]

 

Actie verlopen? Klik -> Kruidvat NS dagkaart – Recente acties met goedkope treinkaartjes.

Kruidvat treinkaartjes aanbieding 2019

Treinkaartjes aanbieding Treinkaartjes internationaal Treinreizen
Over Guido Damsteeg 26 Artikelen
Hi! Ik ben Guido (43) dol op reizen, fotograferen en vermaak me vele uren per dag op (mobiel)internet. Ik ben de eigenaar en beheerder van 123treinkaartjes.nl en iLoveStedentrips.nl.

3 Comments

  1. De laaste actie vanaf 4 februari had wat mindere kanten dan de vorige acties. Nu moet je via een soort kassabon een code invoeren voor een geprint kaartje op naam. Dit moet je op het laatst doen, eenmaal ingevoerd kun je niets meer wijzigen. De code is lastig af te lezen en de inkt van de kassabon vervaagt snel. Ook mag je je tussen 16.00 uur en 18.30 uur niet meer in de trein begeven, waar je voorheen nog kon inchecken voor 16.00 uur. Al met al geen vooruitgang dus…..

  2. Het mag dan een aantrekkelijke actie zijn maar ik heb hemel en aarde moeten bewegen om een kassabon te krijgen waar op de code leesbaar was. De kwaliteit inkt en papier waren dermate slecht dat de code nauwelijks leesbaar was. Kreeg dus ook constant de melding dat de code fout was. Zie er dan maar achter te komen wat de juiste code is.
    NS klanten service kan je niet helpen en Het Kruidvat is op zondag niet open, ergo dat is eens maar NOOIT meer laat ze zorgen dat de kassabon met code LEESBAAR IS EN BLIJFT

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*