Koningsdag 2019: GEEN Oranjeretour wel een Oranjedienstregeling

Koningsdag

Misschien zat je er al een tijdje op te hopen maar de NS heeft ons laten weten dat er dit jaar geen Oranjeretour op Koningsdag zal zijn. Wel zal er weer een speciale Oranjedienstregeling worden gehanteerd op Koningsdag. 

Oranjeretour 2019

Wegens onbekende redenen heeft de NS dit jaar besloten om de Oranjeretour van vorige jaar niet te herhalen. Op Koningsdag 2018 kon je nog een retourtje kopen met extra korting waarmee je naar jouw favoriete feestbestemming kon reizen, maar dit jaar komt er helaas dus geen Oranjeretour.

Oranjedienstregeling 2019

Tijdens Koningsdag zal er wel een speciale Oranjedienstregeling zijn en wordt er geadviseerd om goed de reisplanner in de gaten te houden. Op drukke trajecten zullen extra treinen worden ingezet en langere treinen. Bepaalde stations zullen gesloten zijn, treinen kunnen vertrekken vanaf andere perrons, andere vertrektijden hanteren of zelfs andere eindbestemmingen hebben. Kijk dus goed in de reisplanner wanneer je de trein wilt gebruiken op Koningsnacht of Koningsdag. Klik hier voor de website van de NS voor meer praktisch informatie rond Koningsdag 2019.

[yasr_pro_average_comments_ratings size=”medium”]

[yasr_pro_comments_ratings_progressbars]

 

Foto’s: ©NS Beeldbank

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. 123Treinkaartjes stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

 

Treinkaartjes aanbieding Treinkaartjes internationaal Treinreizen
Over Guido Damsteeg 26 Artikelen
Hi! Ik ben Guido (43) dol op reizen, fotograferen en vermaak me vele uren per dag op (mobiel)internet. Ik ben de eigenaar en beheerder van 123treinkaartjes.nl en iLoveStedentrips.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*