Gratis met de trein op 31 maart 2019 met het boekenweekgeschenk 2019

Boekenweekgeschenk 2019 gratis reizen met de trein

Binnenkort is weer de jaarlijkse boekenweek en omdat de NS al jaren hoofdsponsor is van de boekenweek kan er ook in 2019 weer gratis met de trein gereden worden.

Boekenweek

De boekenweek 2019 is dit jaar van zaterdag 23 maart 2019 tot en met zondag 31 maart. Wanneer u in deze periode een Nederlandstalig boek koopt van tenminste €12,50, dan krijgt u het boekenweekgeschenk daarbij cadeau. Het boekenweekgeschenk ‘Jas van belofte’ is dit jaar geschreven door Jan Siebelink.

Gratis reizen met de trein

Op zondag 31 maart 2019 kunt u de hele dag, op vertoon van ‘Jas van belofte’, gratis 2e klas reizen met de trein. Je mag naast de papieren versie ook het e-book gebruiken als treinkaartje. Printjes tellen niet als treinkaartje.

Bezoek de website van de NS voor alle voorwaarden over het reizen met het boekenweekgeschenk.

Boekenweekgeschenk Bol.com

Wanneer je bij Bol.com een Nederlandstalig boek koopt tijdens de boekenweek 2019 ontvang automatisch het boekenweekgeschenk waarmee je gratis kan reizen. Klik hier voor meer informatie over de boekenweek bij Bol.com. Let wel op dat je het boek op tijd besteld, anders is het geschenk misschien niet voor 31 maart binnen. Wanneer je aan het einde van de boekenweek een boek wilt kopen is het misschien verstandiger om naar de plaatselijke boekwinkel te lopen, mits je gratis met de trein wilt reizen.

Nederlandstalige boeken kopen bij Bol.com

Boekenweekgeschenk 2019

Foto’s: Sacha de Boer
Boekenweek.nl

Treinkaartjes aanbieding Treinkaartjes internationaal Treinreizen
Over Guido Damsteeg 26 Artikelen
Hi! Ik ben Guido (43) dol op reizen, fotograferen en vermaak me vele uren per dag op (mobiel)internet. Ik ben de eigenaar en beheerder van 123treinkaartjes.nl en iLoveStedentrips.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*