Met de trein naar Londen

Eurostar goedkope treinkaartjes Londen

Begin april is de eerste rechtstreekse Eurostar trein vanuit Londen in Amsterdam aangekomen. Inmiddels is het directe snelle traject een half jaar in gebruik. Diverse organisaties zijn erg tevreden en willen het aantal ritten per dag gaan uitbreiden. Wij zijn erg benieuwd naar uw bevindingen, graag uw beoordeling onderaan.

Het lijkt ons ideaal. In Amsterdam of Rotterdam op de trein stappen en enkele uren later uitstappen in het hartje van Londen. Tot op heden met een korte overstap in Brussel maar die gaat snel verdwijnen. Geen drukke wachtrijen op de luchthaven om in te checken maar gewoon lekker zitten met voldoende ruimte. Terug vanuit Londen is het zelfs nog sneller omdat de overstap op Brussel overgeslagen kan worden. Het is nog even afwachten wat de Brexit gaat brengen op dit traject maar veel eenvoudiger zal een reis naar Londen niet worden.

Graag zouden wij van u horen hoe u de treinreis naar Londen beoordeelt, het liefst met een handige motivatie met tips & tricks.

Hotel Londen

Mocht u in Londen aangekomen zijn met de trein dan wilt u hier vast ook een hotelovernachting bij. Maak dan gebruik van de onderstaande mogelijkheden bij Booking.com:Booking.com

Treinkaartjes Londen

Wilt u met de trein naar Londen of gewoon eens bekijken of het u wat lijkt, klik dan hier.

Treinkaartjes Engeland

Beoordeling

Bent u weleens met de trein naar Londen geweest? Wij zijn erg benieuwd naar uw beoordeling.

[yasr_pro_average_comments_ratings size=”medium”]

[yasr_pro_comments_ratings_progressbars]

Foto’s: Treinennieuws.nl

Treinkaartjes aanbieding Treinkaartjes internationaal Treinreizen

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*