Goedkope treinkaartjes incl. lunch bij La Place (vanaf €19,-)

Spoordeelwinkel: Goedkope dagretour

Op dit moment koop je goedkope treinkaartjes in de Spoordeelwinkel met extra keuze vrijheid! Je kan niet alleen de stations kiezen waartussen je wilt reizen maar dit ook verspreiden over twee enkeltjes waardoor je op verschillende dagen kunt reizen.

La Place treinkaartje

Wanneer je gebruikt maakt van deze aanbieding in de Spoordeelwinkel krijgen je er tevens een voucher bij voor een sandwich en sapje bij La Place. Bekijk wel even de voorwaarden want de vouchers zijn niet geldig bij elke La Place. Je kunt bijvoorbeeld niet terecht bij La Place Duinrell, Efteling of RAI etc.

Goedkope NS Dagretour

De dagretour koop je vanaf nu t/m 2 juni 2019 in de Spoordeelwinkel. Je kunt er op maandag t/m vrijdag vanaf 9:00 uur mee reizen en in het weekend de gehele dag. De kaarten bij deze aanbieding zijn geldig tot en met 30 juni 2019. Een dagretour kost 19 euro euro inclusief de lunch bij La Place. Je kunt er ook voor kiezen om voor 24 euro, 2 enkeltjes te kopen zodat je op twee verschillende dagen kunt reizen.

Bij deze aanbieding horen enkele voorwaarden:

  • Niet geldig op Koningsdag.
  • Voucher alleen geldig op de dag dat je reist.
  • Niet geldig bij alle La Place filialen.

Klik hier voor alle voorwaarden of reserveer direct de treinkaartjes.

Beoordeling

Wat vind je van deze aanbieding? Graag onderaan je reactie inclusief beoordeling.

Actie verlopen? Klik -> Spoordeelwinkel treinkaartjesRecente acties met goedkope treinkaartjes.

Blijf op de hoogte! Geef je nu op voor onze GRATIS berichtendienst en ontvang de laatste aanbiedingen eenvoudig in je mailbox! Klik hier.

 

Treinkaartjes aanbieding Treinkaartjes internationaal Treinreizen
Over Guido Damsteeg 26 Artikelen
Hi! Ik ben Guido (43) dol op reizen, fotograferen en vermaak me vele uren per dag op (mobiel)internet. Ik ben de eigenaar en beheerder van 123treinkaartjes.nl en iLoveStedentrips.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*