Goedkope NS Dagretour voor 19 euro incl. koffie of thee (bij Doppio)

Goedkope treinkaartjes NS Dagretour

Nog enkele dagen kan je in de Spoordeelwinkel van de NS terecht voor een dagretour naar een station naar keuze. Wanneer je een treinkaartje koopt dan krijg je daar tevens een voucher bij voor een lekker kopje koffie of thee bij Doppio.

NS Dagretour

Je koopt een NS Dagretour voor 19 euro naar een station van jouw keuze. De treinkaartjes zijn te koop tot en met 28 februari 2019 en geldig tot en met 31 maart 2019. Met deze NS Dagretour kunt u van maandag tot en met vrijdag vanaf 9:00 uur reizen. Op zaterdag, zondag en op feestdagen kunt u de hele dag reizen.

Wilt u meer informatie over deze actie of de treinkaartjes direct bestellen? Klik dan hier.

Doppio Koffie of thee

Wanneer je een dagretour koopt krijg je hier tevens een voucher bij waarmee je bij Doppio een kop koffie of thee kan halen met een Italiaanse lekkernij. Hoewel niet elke stad een Doppio heeft en de filiale niet altijd bij een station gelegen zijn, is dit toch een leuke actie. Klik hier als u wilt weten waar u de Doppio filialen kunt vinden.

Hoe beoordeelt u deze aanbieding?

Graag horen wij, onderaan via de reacties, uw mening over deze actie van de NS ism Doppio.

[yasr_pro_average_comments_ratings size=”medium”]

[yasr_pro_comments_ratings_progressbars]

Actie verlopen? Klik -> Spoordeelwinkel treinkaartjesRecente acties met goedkope treinkaartjes.

Blijf op de hoogte! Geef je nu op voor onze GRATIS berichtendienst en ontvang de laatste aanbiedingen eenvoudig in je mailbox! Klik hier.

Treinkaartjes aanbieding Treinkaartjes internationaal Treinreizen
Over Guido Damsteeg 26 Artikelen
Hi! Ik ben Guido (43) dol op reizen, fotograferen en vermaak me vele uren per dag op (mobiel)internet. Ik ben de eigenaar en beheerder van 123treinkaartjes.nl en iLoveStedentrips.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*