Goedkoop met de trein naar Disneyland in de zomervakantie! Korting op trein- en toegangskaarten!

Thalys in Disneyland Parijs thema (Spiderman)

Heb je ook zin een magische zomervakantie? Koop dan nu extra goedkope treinkaarten naar Disneyland® Parijs voor slechts €25. Je moet er wel snel bij zijn want op = op! Klik hier voor de aanbieding.

Treinkaartjes Disneyland Parijs

Direct naar Disneyland met Thalys

Sinds 31 maart kan je met een rechtstreekse trein naar Disneyland® Paris. Vanaf Amsterdam CS duurt de reis circa 3:45 uur en vanaf Rotterdam CS slechts 3:10 uur. Thalys zet je af op station Marnee-la-Vallée, dit is direct voor de ingang van het Disneypark, Disney Village en de hotels. Je kan ook deze directe trein vanaf Amsterdam en Rotterdam reserveren voor 25 euro enkele reis.

Je kan de treinkaartjes tot 23 april 2019 kopen en reizen kan van 8 juli 2019 tot en met 31 augustus 2019. Er is een beperkt aantal kaarten dus wees er snel bij! Kinderen tot en met 11 jaar reizen voor €11,- enkele reis. De actieprijs geldt voor vertrek vanaf Amsterdam CS en Rotterdam CS. De aanreis vanaf elk station in Nederland kost voor een volwassene 9 euro en voor kinderen tot 11 jaar 3 euro. Lees alle voorwaarden op de website van NS International.

Disneyland Parijs Korting

Op de website van Disneyland Parijs kan je tot 24 april 2019 een mooie kortingsactie vinden waarmee je tot 25% korting krijg op je toegangskaarten en hotel. Je ontvangt bij deze actie zelfs 200 euro zakgeld die je kan besteden in de restaurants en winkeltjes van het Disneypark. Klik op de onderstaande links die je naar de website van Disneyland Parijs brengen.

LETOP: vanaf 25 april komt Disneyland Parijs met nieuwe kortingsacties vanwege het The Lion King & Jungle Festival van 30 juni 2019 t/m 22 september 2019. Deze actie zal wederom tot 25% korting op je entreekaarten en hotels geven maar je ontvangt geen zakgeld.

[yasr_pro_average_comments_ratings size=”medium”]

[yasr_pro_comments_ratings_progressbars]

Foto’s: ©iLovestedentrips

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. 123Treinkaartjes stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Treinkaartjes aanbieding Treinkaartjes internationaal Treinreizen
Over Guido Damsteeg 26 Artikelen
Hi! Ik ben Guido (43) dol op reizen, fotograferen en vermaak me vele uren per dag op (mobiel)internet. Ik ben de eigenaar en beheerder van 123treinkaartjes.nl en iLoveStedentrips.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*