Disneysfeer bij Thalys in aanloop naar rechtstreekse treinverbinding

Thalys met Disneythema

In aanloop naar de eerste rechtstreekse treinverbinding naar Disneyland Parijs neemt de disneykoorts bij Thalys toe. Op 31 maart 2019 zal de eerste rechtstreekse trein vanuit Nederland voor de deur van het Disneypark stoppen.

Thalys met Disneythema

Om dit feestje te vieren heeft Thalys een trein volledig in een Disneyjasje gestoken. Met deze trein kan je al volledig in de Disneysfeer komen. Bij het instappen wordt je verwelkomt door Disneyfiguren als Buzz Lightyear, Assepoester, Spider-Man en uiteraard is Mickey Mouse ook van de partij.

Thalys met disneythema

Rechtstreekste trein Disneyland Parijs

Vanaf 31 maart 2019 zal Thalys twee keer per dag reizigers afleveren aan de poorten van Disneyland Parijs. Vanuit Amsterdam duurt dit 3 uur en 40 minuten. Vanuit Rotterdam duurt dit slechts 2 uur een 55 minuten. De rechtstreekse trein vertrekt om 07:15 uur en om 15:15 uur vanuit Amsterdam. Vanuit Rotterdam vertrekt de trein om 07:58 en 15:58 uur. De rechtstreekse Thalys vanuit Marne-la-Vallée vertrekt om 12:04 uur en 20:04 uur richting Nederland.

Treinkaartjes naar Disneyland Parijs

Treinkaartjes voor de rechtstreekse trein naar Disneyland Parijs kan je kopen bij NS International of OUI.sncf. Als u helemaal niet wilt wachten kunt u ook alvast online uw entreekaarten voor het park bestellen.

Treinkaartjes Disneyland Parijs

Beoordeling

Ik ben erg benieuwd naar uw bevindingen rond de rechtstreekse trein naar Disney.

[yasr_pro_average_comments_ratings size=”medium”]

[yasr_pro_comments_ratings_progressbars]

Foto’s & bron: ©Thalys/BijlPR

Treinkaartjes aanbieding Treinkaartjes internationaal Treinreizen
Over Guido Damsteeg 26 Artikelen
Hi! Ik ben Guido (43) dol op reizen, fotograferen en vermaak me vele uren per dag op (mobiel)internet. Ik ben de eigenaar en beheerder van 123treinkaartjes.nl en iLoveStedentrips.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*