Directe treinkaartjes naar Disneyland Parijs kopen? het kan vanaf 18 december 2018!

Eindelijk is het zover voor de mensen die graag snel en via een direct verbinding naar Disneyland Paris willen reizen. Morgen, 18 december 2018, start de verkoop van de directe treinkaartjes naar Disney! Vanaf 31 maart 2018 rijden twee directe treinen per dag naar Disneyland Parijs!

Lang was het wachten op een directe treinverbinding naar Disneyland Parijs maar begin dit jaar waren er dan ook echt de eerste signalen dat dit eraan zat te komen. Een directe treinverbinding staat bij vele reizigers op het verlanglijstje. Overstappen in Brussel of Parijs is er niet meer bij, u staat in circa 3 uur en 40 minuten al voor de deur van Disneyland Parijs.

De tarieven van de directe treintickets zijn voor volwassenen vanaf 58 euro enkele reis. Kinderen t/m 3 jaar reizen gratis met de Thalys zolang u ze op schoot neemt. Kinderen t/m 11 jaar reizen voor €15 (standard), €20 (comfort), of €30,- (premium) enkele reis mee.

Treinkaartjes Disneyland kopen

U kunt de directe treinkaartje naar Disney eenvoudig kopen via de website via NS Internationaal.

Toegangskaarten Disneyland Parijs

Mocht u graag goed voorbereid op reis gaan en de lange wachttijden voor de kassa’s van Disneyland willen vermijden, koop dan alvast online goedkope kaartjes voor Disneyland.

Beoordeling

Graag horen wij van u hoe tevreden u bent over het bestellen van de treinkaartjes en uw directe treinreis naar Disneyland Parijs.

[yasr_pro_average_comments_ratings size=”medium”]

[yasr_pro_comments_ratings_progressbars]

Blijf op de hoogte! Geef je nu op voor onze GRATIS berichtendienst en ontvang de laatste aanbiedingen eenvoudig in je mailbox! Klik hier.

Treinkaartjes aanbieding Treinkaartjes internationaal Treinreizen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*